Matopplevelser


Vårt kjøkkens spesialtet er Finnmarksmat ! Retter fra det samiske kjøkken og tradisjonsrik Finnmarks-kost basert på bl.a. laks, ørret, reinsdyrkjøtt og multer står på menyen.


 

Selskapsmeny

2005

   

1.

* Gravet viltkjøtt

* Duftende steik, lam eller okse etter ønske,

serveres med stekt sopp, rotgrønnsaker og bakt potet

* Is & Skogsbær

* Kaffe, te

Kr 368,-

           

2.

* Varmrøkt pepperlaks med finnmarkskrydret rømmekrem

* Reinkjøttsymfoni, servert med grønn potetpuré toppet med bacon

og vilt-shot med finnmarksurter

*Lunet urtekake med rømmekrem og multer

* Kaffe, te

Kr 348,-

 

3.

*Husets laksesuppe

*Einebærstekt reinsdyrfilét med smørdampede rotgrønnsaker, tyttebærpære og urtebakte poteter sammen med einebærsaus

* Gargiahonning-surprise

*Kaffe, te

Kr 479,-

 

4.

*Laksemousse

*Røkt og skavet reinsteik i fløtesaus, servert med

dampede gulrøtter, kålrot og kokte poteter

*Konjakkmarinert skogsbærkake

Kaffe, te

Kr 398,-

 
5.

*Viltpaté

*Stekt laksefilet servert med Gargia-rømmesalat

og urteglaserte poteter

*Lune multer med Gargias rømme-is

* Kaffe, te

Kr 348,-

 

6.

*Viddas suppe

*Tradisjonell reinsdyrsteik servert med ertestuing,

smørdampede gulrøtter og kokt potet

*Multekrem

* Kaffe, te

Kr 378,-

 

7.

Surprise-Meny

– ”du vet ikke hva du får – men du er mett når du går”

basert på råvarer fra Gargia-traktene;

fisk eller vilt i for- og hovedrettene

 samt bær og hjemmelaget is i desserten

Rettene serveres og anrettes utradisjonelt

og vil gi gjestene en opplevelse og et minnerikt måltid

Kr 499,-

 

Hver enkelt meny selges kun i de komponerte kombinasjonene

  • Ønskes det andre kombinasjoner så gjelder andre priser
  • Menyene må bestilles min. 1 uke i forkant av et arrangement
  • Et selskap må ha en og samme meny
  • Med forbehold om endringer mht. til  råvaretilgang
  •  Min. 6 personer

 

 



Tips en bekjent