Matopplevelser | |
Vårt kjøkkens spesialtet er Finnmarksmat ! Retter fra det samiske kjøkken og tradisjonsrik Finnmarks-kost basert på bl.a. laks, ørret, reinsdyrkjøtt og multer står på menyen. | |
Selskapsmeny
2005 1. * Gravet viltkjøtt * Duftende steik, lam eller okse etter ønske, serveres med stekt sopp, rotgrønnsaker og bakt potet * Is & Skogsbær * Kaffe, te Kr 368,- 2. * Varmrøkt pepperlaks med finnmarkskrydret rømmekrem * Reinkjøttsymfoni, servert med grønn potetpuré toppet med bacon og vilt-shot med finnmarksurter *Lunet urtekake med rømmekrem og multer * Kaffe, te Kr 348,-
3. *Husets laksesuppe *Einebærstekt reinsdyrfilét med smørdampede rotgrønnsaker, tyttebærpære og urtebakte poteter sammen med einebærsaus * Gargiahonning-surprise *Kaffe, te Kr 479,- 4. *Laksemousse *Røkt og skavet reinsteik i fløtesaus, servert med dampede gulrøtter, kålrot og kokte poteter *Konjakkmarinert skogsbærkake Kaffe, te Kr 398,- |