BuyDownload Contact us
 
Products Shop Support News Mamut Café About the company
email: info@mamut.com 
 
About the company
Company information
Partners
Contact us
Press
Career opportunities
 
Selskapet
Fakta om Mamut ASA
Mamut forenkler din hverdag!

MamutNorges mest komplette løsninger
Mamut er en ledende leverandør av økonomi-, CRM- og Internettløsninger til små og mellomstore virksomheter, selvstendig næringsdrivende, foreninger og privatpersoner i Nord-Europa. Mamut tilbyr komplette og brukervennlige løsninger til markedets beste forhold mellom pris og ytelse. Selskapet har mottatt en rekke utmerkelser for sin produktportefølje og mer enn 75.000 brukere forenkler hverdagen med Mamut. Ytterligere informasjon om Mamut og selskapets produkter finnes på www.mamut.com.

Service
Mamut har et omfattende serviceapparat som tilbyr brukerstøtte 24 timer i døgnet – slik at brukeren kan konsentrere seg om resultatskapende arbeid.

Best pris/ytelse
Lavest innkjøpspris på komplette systemer og lave kostnader forbundet med opplæring, support og daglig bruk gjør at Mamut er norgesmester i pris/ytelse.

Brukervennlighet
Mamut har vunnet en rekke utmerkelser for brukervennlighet og funksjonalitet. Fordi programmene er så brukervennlige er det enkelt for brukerne å fokusere på de riktige oppgavene, som å administrere virksomheten, redusere kostnader, selge mer, yte bedre service til sine kunder og øke resultatet!

Markedsleder
Den viktigste grunnen til at Mamut er Norges mestselgende leverandør av økonomi, CRM- og Internettløsninger til små- og mellomstore virksomheter (SMB), er at selskapet utelukkende fokuserer på disse i sin produktutvikling. Mamut utvikler løsninger spesielt tilpasset ditt behov!

Utskriftsvennlig versjon

 
All rights reserved ® 2003 Mamut ASA         Legal Notices

Mamut Shop - Job - Press - Awards - Free software - Become a Mamut reseller - Language - Contact us