BuyDownload Contact us
 
Products Shop Support News Mamut Café About the company
email: info@mamut.com 
 
About the company
Company information
Partners
Contact us
Press
Career opportunities
 
Press releases
Mamut med nytt tilbud:
Rimeligere serviceavtale med Windows XP
(Oslo, 24/10-2001) Nå lanseres Mamut Enterprise for Windows XP – den første løsningen som gir kunden umiddelbar gevinst ved å bruke Microsofts nye operativsystem.
– Windows XP gir en sikrere plattform og nye muligheter for å effektivisere supportarbeidet. Derfor tilbyr vi redusert pris på serviceavtalen til alle kunder som bruker Mamut Enterprise for Windows XP, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Mamut.

Effektivisering av supportarbeidet
Windows XP effektiviserer supportarbeidet både for leverandøren og brukeren gjennom funksjonen Remote Assistant. Når kunden har installert Windows XP kan kunden gi Mamut direkte adgang til sin PC gjennom en spesiell kode. Dette innebærer en betydelig effektivisering av supportarbeidet både for supportpersonalet og for kunden.

Operativsystem på kjøpet
Mamut Enterprise for Windows XP er en komplett økonomi-, CRM- og e-handelsløsning som også inkluderer Microsofts nye operativsystem Windows XP. Både stabilitet og ytelse er vesentlig forbedret i Windows XP noe som innebærer store fordeler for brukere av økonomisystemer som er avhengig av en pålitelig løsning.

– Windows XP er et resultat av vårt gode samarbeid med kunder og partnere som Mamut. Med avanserte produktivitetsverktøy og en plattform som er enklere å implementere, administrere og støtte, er konsekvensen for bedrifter som bruker Windows XP at de får et mer effektivt brukermiljø enn noen gang tidligere, sier Paul Udjus som er produktsjef for Windows XP i Microsoft Norge.

Windows-basert brukergrensenitt
Mamut har et nært samarbeid med Microsoft, og alle Mamuts produkter utvikles i et Windows-basert grensesnitt slik at brukerne av Mamut Business Software er sikret en enkel og intuitiv bruk av programvaren.

Ledende leverandør
Mamut er Norges ledende leverandør av økonomi-, CRM- og Internettløsninger til små og mellomstore virksomheter og opplever sterk salgsvekst. Selskapet satser utelukkende på utvikling av standardapplikasjoner noe som muliggjør svært lave priser. Nylig ble Mamut CRM & Sales lansert i Sverige, og løsningen har blitt svært godt mottatt. Mamut har mottatt en rekke priser for sitt produktspekter, og Mamut CRM & Sales ble kåret til Europas beste løsning for småbedrifter under Microsoft Fusion 2001 i Anaheim, California tidligere i år.

Om Mamut
Mamut er Norges ledende leverandør av økonomi-, CRM- og Internettløsninger til små og mellomstore virksomheter. Selskapet tilbyr komplette systemer til markedets beste forhold mellom pris og ytelse. Over 60.000 brukere anvender daglig selskapets løsninger. Mamut har mottatt en rekke priser for sitt internasjonale produktspekter. Nærmere informasjon om Mamut og selskapets produkter finnes på www.mamut.com  

For mer informasjon, kontakt:
Eilert Hanoa, administrerende direktør, telefon: 23 20 35 00/ 92 83 29 05, e-post: ehanoa@mamut.com  

Print friendly version

 
All rights reserved ® 2003 Mamut ASA         Legal Notices

Mamut Shop - Job - Press - Awards - Free software - Become a Mamut reseller - Language - Contact us