BuyDownload Contact us
 
Products Shop Support News Mamut Café About the company
email: info@mamut.com 
 
About the company
Company information
Partners
Contact us
Press
Career opportunities
 
Mamut forhandlere
Mamut er representert gjennom forhandlere i hele landet.

Mamut ASA har over 1000 forhandlere over hele Norge som tilbyr Mamut Business Software og daTax programvare. Våre dyktige forhandlere kan hjelpe deg med å velge Mamut-løsning som er riktig for din virksomhet, i tillegg til servere, PC-nettverk og konsulenttjenester.
Ønsker du kontakt med en forhandler i ditt nærområde, kontakt Mamut på e-mail: provider@mamut.com eller på telefon 23 20 35 90.

Mamut Authorized Center
Authorized Mamut Center er en kompetanseforhandler av alle produkter fra Mamut og daTax. Dette innebærer at de har full sertifisering på våre produkter og lang erfaring i bruken av systemene. De kan tilby kunder hjelp til å velge riktig system, installasjon, og ikke minst opplæring.

Mamut Authorized Provider
Authorized Mamut Provider selger alle produkter fra Mamut og daTax. De har sertifisering på våre produkter og kan assistere kunder i valg av system, installasjon og oppstart av systemet.

Mamut Provider
Mamut Providere kan tilby totalintegrerte informasjonssystemer, CRM og e-handelsløsninger fra Mamut samt løsninger for personlig økonomi og skatt fra daTax. Mamut Provider-konseptet tilbyr våre forhandlere informasjon og oppfølging. Ved å være registrert forhandler vil du motta tilbud og mulighet for felles kampanjer og mye mer!

Ønsker du å bli en registrert Mamut Provider (forhandler)
Ønsker du å bli registrert Mamut Provider finner du søknadsskjema i menyen til venstre. Har du spørsmål, ta kontakt på e-mail provider@mamut.com eller telefon: 23 20 35 90. Som Mamut Provider kan du tilby totalintegrerte økonomi- og informasjonssystemer, CRM- og e-handelsløsninger fra Mamut samt løsninger for personlig økonomi og skatt fra daTax.

Om Mamut
Mamut er en ledende leverandør av økonomi-, CRM- og Internettløsninger til små og mellomstore virksomheter. Selskapet tilbyr komplette og brukervennlige systemer til markedets beste forhold mellom pris og ytelse. Over 65.000 brukere anvender daglig selskapets løsninger. Mamut har mottatt en rekke priser for sitt produktspekter, og er representert over hele Europa. Nærmere informasjon om Mamut og selskapets produkter kan fåes ved å sende e-mail til info@mamut.com

Print friendly version

 
All rights reserved ® 2003 Mamut ASA         Legal Notices

Mamut Shop - Job - Press - Awards - Free software - Become a Mamut reseller - Language - Contact us